voorwaarden kledinginbreng

NEEM VOORDAT U KLEDING INBRENGT DE VOORWAARDEN DOOR, DIT OM TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN!

Wat kunt u inbrengen?

Kinderkleding vanaf maat 50 t/m maat 176.

Kijk zelf kritisch naar uw kleding voordat u het inbrengt! Vraag uzelf af of u het zelf zou kopen.

  • De stijl en kwaliteit van de kleding moet goed, trendy en vlot zijn. Dus geen gedateerde kleding.
  • De kleding mag geen vlekken of gaatjes vertonen.
  • Niet verwassen of pillig.
  • Kleding van Wibra, Zeeman, Hans textiel, Ter Stal e.d. worden niet ingenomen.
  • Van bijvoorbeeld HEMA, H&M en Willems Mode nemen wij alleen selectief een enkel artikel per klant in, en dan alleen de meer aparte items, dus geen basiskleding!
  • Controleer zelf of uw in te brengen kleding aan bovenstaande eisen voldoet. Voeg niet een grote hoeveelheid toe van kleding die niet voldoet. Deze kleding wordt niet ingenomen, dit bespaart u en ons veel tijd!


Wanneer kunt u inbrengen?
Kleding kan worden ingebracht tijdens de openingstijden. Kleding wordt zo spoedig mogelijk nagekeken (het streven is binnen 14 dagen). U ontvangt als nieuwe inbrengende klant een klantnummer en wachtwoord, hiermee kunt u via de website van Kiekeboe! Kids inloggen om thuis te bekijken welke kledingstukken zijn ingenomen, en op ieder gewenst moment kunt u inloggen om te bekijken of er al kledingstukken verkocht zijn.


NIET INGENOMEN KLEDING MOET BINNEN 14 DAGEN WORDEN OPGEHAALD!


Hoe lang hangt de kleding in de winkel?
Kleding mag in principe tot het einde van het seizoen kosteloos blijven hangen, (zie periode inbreng) Wanneer er sprake is van grote drukte van inbreng kan het gebeuren dat u eerder in het seizoen een mail krijgt om de kleding welke niet is verkocht op te komen halen. Wij behouden ons het recht voor prijzen van kleding te wijzigen, alsmede kleding vroegtijdig uit de verkoop te halen.

Prijsbepaling:
De verkoopprijs wordt door Kiekeboe! Kids bepaald. Kleding kan uiteindelijk nog met korting worden verkocht. U heeft als klant het recht om bij Kiekeboe! Kids aan te geven dat u geen toestemming geeft om uw ingebrachte kleding met korting te verkopen.

Consignatie:
Kiekeboe! Kids werkt op basis van consignatie d.w.z. dat u een kledingstuk pas uitbetaald krijgt wanneer het verkocht is en niet binnen een week retour gebracht is. Hiervan ontvangt u 40% van de verkoopprijs. 21% is voor de belastingdienst en 39% is voor Kiekeboe! Kids. Uitgekeerd wordt uiterlijk 1 jaar na datum van inbreng. Is uw tegoed dan nog niet opgehaald, vervalt het automatisch aan het systeem.

Aansprakelijkheid:
Kiekeboe! Kids besteedt de grootste zorg aan de ingebrachte kleding, echter zoekgeraakte of gestolen kledingstukken, schoenen e.d. kunnen niet door ons worden vergoed. Ook zijn we niet aansprakelijk voor schade of vernieling door water, brand of vernielzucht.

PERIODE VAN INBRENG:

Zomerkledingseizoen: Begint 15 december en loopt tot 1 WEEK VOOR DE ZOMERVAKANTIE.

Winterkledingseizoen: Begint 01 juli en loopt sowieso tot 1 WEEK VOOR DE KERSTVAKANTIE. 


AAN HET EINDE VAN ELK SEIZOEN MOET UW KLEDING WELKE NIET VERKOCHT IS WORDEN OPGEHAALD, ANDERS GAAT HET NAAR HET DOOR KIEKEBOE! KIDS TE BEPALEN GOEDE DOEL.

 

BIJ INNAME VAN ARTIKELEN GAAT KIEKEBOE! KIDS ERVAN UIT DAT U KENNIS HEEFT GENOMEN VAN DE VOORWAARDEN EN DAARMEE AKKOORD GAAT.

 

Let op --> U bent er zelf verantwoordelijk voor indien u uw mailadres wijzigt dit door te geven aan Kiekeboe! Kids.