wie runt de zaak?

 • Ik ben Hannie Kersten en heb het geluk dat Joyce van den Heuvel in maart 2014 is gestart met Kiekeboe! Kids in Afferden. Regelmatig ben ik gaan kijken in de winkel en vind het fantastisch dat deze mooie merkkleding een 2e leven krijgt.  Het is jammer dat Joyce heeft besloten te stoppen maar biedt mij de unieke mogelijkheid om een andere weg in te slaan en mijn administratieve baan te verruilen tegen het voortzetten van deze leuke winkel Kiekeboe! Kids. 

   

  Kiekeboe! Kids verkoopt uitsluitend merkkleding voor kinderen van 0 t/m 16 jaar. Regelmatig worden er nieuwe items toegevoegd waardoor het zeker de moeite waard is opnieuw een bezoekje te brengen.

   

  Kleding inbrengen kan altijd tijdens reguliere openingstijden zonder hiervoor een afspraak te maken.

   

  Kom eens snuffelen in mijn winkel en ik hoop dat Kiekeboe! Kids ook voor u een prima locatie is voor betaalbare merkkinderkleding!

  Graag tot ziens bij Kiekeboe! Kids,

  Hannie Kersten